Oferta Paste 2022

OFERTA PASTE 2022

CAZARE CU PENSIUNE COMPLETA 4 ZILE /3 NOPTI (INTRARE CU CINĂ, IESIRE CU MIC DEJUN
PREȚ: 1200 LEI /SEJUR/PERSOANĂ
PACHET SEJUR MINIM: 3 NOPȚI
DATA DE INTRARE: 23.04.2022
DATA DE IESIRE 26.04.2022
CHECK-IN: DUPĂ ORA 14, CHECK-OUT: ÎNAINTE DE ORA 12.

UNITATEA SE ÎNCHIRIAZĂ UNUI SINGUR GRUP DAR ȘI INDIVIDUAL COPIII ÎNTRE 6 ANI ȘI 14 ANI AU REDUCERE DE 50% DIN PREȚ CU PAT SUPLIMENTAR.
AVANS LA REZERVARE: 50%
ALTE DETALII: ACCES GRATUIT LA CENTRU SPA PENSIUNEA DISPUNE DE MINI-CENTRU SPA CARE CUPRINDE: JACUZZI, CAMERA CU SARE, SAUNA DOUĂ PISCINE CU APĂ SĂRATĂ 12/6 ȘI 6/3 INCĂLZITĂ 30-32 GRADE, MASĂ DE TENIS, TEREN DE FOTBAL, FOISOR.

ACCEPTAM SI VOUCHER DE VACANTA.

BĂUTURILE NEALCOOLICE INCLUSE LA MASA FESTIVĂ: APA, SUC, CAFEA
BĂUTURILE ALCOOLICE INCLUSE LA MASA FESTIVĂ: VINUL CASEI, AFINATA, TUICA,

SAMBĂTĂ 23 APRILIEI – INTAMPINAREA TURIȘTILOR
ORA 18.00 CINĂ DIN SAMBĂTA MARE PREPARATE DE POST SI FRUPT.
PARTICIPARE LA SLUJBA DE INVIERE LA BISERICA LOCALĂ ORA 00.00

DUMINICA – 24 .04.2022
MIC DEJUN PASCAL CU PREPARATE TRADITIONALE , PASCĂ, OUĂ ROSII, DROB, PASTRAMĂ,CARNATI, COSTITA, MUSCHI AFUMAT, SALATA BOUF,SI ALTE BUNATATI .
PROGRAM DE RELAXARE LA CENTRU SPA . PRANZ – FESTIV CU SURPRIZE CIORBĂ DE MIEL ,SUPA DE GĂINĂ CU TĂIȚEI DE CASĂ, FRIPTURĂ DE MIEL LA TAVĂ CU GARNITURI, SĂRMĂLUȚE, COASTE AFUMATA, SFECLĂ ROȘIE, COZONAC, PRAJITURI DE CASĂ, CINA FESTIVĂ ANTREU CALD – PIEPT DE CURCAN CU SOS DE CIUPERCI, CARTOFI, LEGUME FEL PRINCIPAL –CEAFA DE PORC LA CUPTOR CU SOS BRUN, CARTOFI GRATINATI, SALATA DESERT, PETRECERE DE PASTE – MUZICĂ LIVE, DANS ȘI VOIE BUNĂ.

LUNI- 25 APRILIE 2022
MIC DEJUN BUFFET SUEDEZ-PREPARATE TRADIȚIONALE PLIMBARE CU TRĂSURA TRASĂ DE CAII PRANZ IN AER LIBER, PLATOURI TRADIȚIONALE, MIEL LA CEAUN, TUICA, AFINATĂ, APĂ, VIN PLACINTA CU MERE, ALIVANCA MOLDOVENEASCA
CINA – ANTREU CALD PULPE DE RATĂ CU SOS DE PORTOCALE, OREZ BASMATIC, SALATĂ FEL PRINCIPAL – SALAU LA CUPTOR, CARTOFI, LEGUME, SALATĂ, DESERT MUZICA LIVE

MARTI -26.04.2022

MIC DEJUN si RĂMAS BUN

Contact

Trimite-ne un mesaj rapid completand formularul

Start typing and press Enter to search