Atractii Turistice

Pensiunea Mario & Ema poate fi un punct de plecare catre diversele zone de interes turistic . In acest sens enumeram doar cateva din atractiile zonei : Rezervatia geologica „Stanca Tibaului” , masivele muntoase Ineu si Rodna , Lacul Lala , raurile Bistrita-Aurie,Tibau , Valea Carlibabei .Se pot organiza excursii in zona Maramures , in statiunea Bucovina precum si localitatile Moisei si Viseu.

Pensiunea Mario & Ema poate fi un punct de plecare catre diversele zone de interes turistic . In acest sens enumeram doar cateva din atractiile zonei : Rezervatia geologica „Stanca Tibaului” , masivele muntoase Ineu si Rodna , Lacul Lala , raurile Bistrita-Aurie,Tibau , Valea Carlibabei .Se pot organiza excursii in zona Maramures , in statiunea Borsa precum si localitatile Moisei si Viseu.

Puteti ichiria ATV-URI si sa participati astfel la pasionante curse offroad :

Partiile Magura 1 – 1008 m lungime, cu o diferenta de nivel 207 m si o inclinare medie de 20,97 % si Magura 2 – 530 m lungime cu o diferenta de nivel de 125 m si o inclinare medie de 24,27 % sunt batatorite si pregatite pentru schi sau snowboard. Latimea partiei este de la 50 la 200 m.
Un ratrack este pregatit tot timpul pentru amenajarea partiei.

Partiile sunt deservite de 2 teleschiuri aflate unul in prelungirea celuilalt cu durata de parcurs de 5 respectiv 2 min. Pretul de urcare pentru Teleschiul Magura 1 este de 3 RON/urcare.
Deocamdata este pus in functiune teleschiul Magura 1, dotat cu crosa de o singura persoana, teleschiul no. 2 urmand sa fie pus in functiune in luna ianuarie.
Programul de functionare instalatie cablu: 09:00 – 16:00

Contact

Trimite-ne un mesaj rapid completand formularul

Start typing and press Enter to search